Samen met onze partners streven we naar de meest verantwoorde chocolade. Daarom beloven we om je tegen 2025, de eerlijkste, meest duurzame cacao aan te bieden. In het kader van deze verbintenis is de chocolade van Artista gemaakt met Rainforest Alliance and Fairtrade Certified Cocoa.

Vandaag gebruiken we al volledig traceerbare cacao uit de Guayaquilregio in Ecuador, waar de duurzame teelt van grondstoffen en de zorg voor de lokale boeren voorop staan. Dit garandeert de beste kwaliteit en de eerlijkheid van de chocolade die je proeft.Vandaag gebruiken we al volledig traceerbare cacao uit de Guayaquilregio in Ecuador, waar de duurzame teelt van grondstoffen en de zorg voor de lokale boeren voorop staan. Dit garandeert de beste kwaliteit en de eerlijkheid van de chocolade die je proeft.


Een verantwoord product eindigt niet met het verantwoord sourcen van grondstoffen. Bij Artista gaan we daarom een stapje verder en zetten we ons in voor het ontwikkelen van meer duurzame verpakkingen en het ondersteunen van een functionele, circulaire economie. Dat doen we door het percentage gerecycleerd plastic in onze productverpakkingen te verhogen, en door het gebruik van FSC- of PEFC-gecertifieerd papier en karton waar mogelijk. Zo kunnen ook onze klanten bijdragen tot een betere wereld, zonder daarvoor extra moeite te moeten doen.

Met de juiste mindset wanneer het op mens en milieu aankomt, wordt goede chocolade pas écht overheerlijk.